Un cap de setmana ventós i fred dóna per quedar-se a casa i aprofitar per fer cuinetes...
Avui ha tocat reciclar un parell de carbassons que feia tres o quatre dies que estàven rondant per la nevera, esperant a acabar en una sopa.
Hi he afegit carabassa, porros, formatgets i una mica de suc de llimona... el resultat és un puré de verdures perfecte per sopar
Ingredients (per 4 persones)
- dos carbassons, tallats grossos
- un tall maco de carabassa, tallat gros
- 1 porro, tallat gros
- 2 formatgets (tipus "la vaca que rie")
- un rajolí de nata de cuinar
- sal, pebre, un rajolí de suc de llimona
- oli
Preparació:
En una olla, es sofregeixen una mica totes les verdures. Salpebrem
Ofeguem amb aigua, just que cobreixi les verdures (no es passem, que després s'ha de passar pel túrmix i si hi ha massa aigua ens quedarà aigualit)
Deixem bullir un quart d'hora
Apaguem el foc i hi afegim els formatgets, la nata i el rajolí de suc de llimona
Passem pel túrmix i ja està.
Calenta o freda, aquesta sopa està boníssima!
Ara que... amb una mica de butifarra negra esparracada ja està espectacular...
Doncs encantada de saludar-te, Mireia. T'he vist a receptes.cat. Ja tens una altra seguidora, que jo sóc molt aficionada a l'aprofitament i em sembla que el teu blog serà interessant! Petons
ResponderEliminarGràcies Marina! Amb això d'aprofitar a vegades surten plats increïbles (encara que els desastres també!) Una abraçada!
ResponderEliminar