Aquesta és una altra recepta que tenim per casa per fer quan anem trobant restes per la nevera i de manera sorprenent, hi ha els dos ingredients bàsics per fer lasanya (carn i salsa de tomàquet), encara que alguna vegada una hamburguesa solitària també ha estat el punt d'inspiració per fer-ne.
També és un plat que no costa gens de fer, és barat, i es pot fer amb els nens. I més ara, que si ja es compren les làmines de la pasta que no s'han de bullir (un invent fantàstic), en mitja hora tens un àpat complet. I és un plat únic, així que només cal pensar en les postres.
Aquest cop, lasanya clàssica. De carn picada (una hamburguesa, dos salsitxes i un tros de butifarra de bolets), feta miques només amb les mans, sofregit amb dos alls picats, salpebrat i barrejat amb mig pot de salsa de tomàquet que també voltava per la nevera.
Els nens han anat posant les capes de la lasanya: una de plaques de pasta, una de carn picada amb la salsa de tomàquet. Ens ha donat per tres pisos i mentre ells ho feien, jo he fet la beixamel amb mantega de la bona de la granja de davant de casa, farina i llet. Fer la beixamel no té secret, paciència, ganes i sofregir bé la farina perquè no en trobem el gust després.
Hem cobert la beixamel amb mig paquet que teníem de formatge ratllat (ens havia sobrat de fer pizza) i al forn mitja hora.
La veritat és que ha quedat boníssima, i com la plata era gran, ens l'hem menjada en dues vegades.
Bon profit!
Amb cosetes que tenies per la nevera t'ha sortit un dels meus plats preferits!! la lasanya m'encanta, tant de carn com de verdures! jo a l'estiu l'acostumo a fer de verdures quan l'hort està imparable XD
ResponderEliminarah de verdures! boníssima, és un plat que teníem mig oblidat i que hem recuperat al menú de casa. Gràcies pel comentari :)
EliminarBoníssima proposta pels temps que corren!
ResponderEliminarD'aprofitament i deliciosa!!! No és pot demanar més!
ResponderEliminarmai s'ha de llençar res! ben fet, noia, molt ben fet!
ResponderEliminargràcies Marta :)
Eliminar