la carbassa de Halloween |
I ara ve el tema...què fem amb la polpa de la carabassa? I amb les llavors? es podrà aprofitar tot?
Per la polpa de la carabassa, un pastís (del web Javi Recetas)
pa de pessic de carbassa per 8-12 persones |
Ingredients:
- 300 grs de carbassa
- 300 grs. de sucre
- 300 grs. d farina
- 100 grs. de mantega sense sal
- 4 ous
- 12 grs. de llevat químic (un sobret en porta 16 grs.)
- 1 cullaradeta de canyella en pols (3-4 grs)
- 1 motllo per fer el pastís
- Pela la carbassa (la pots ratllar o picar amb la minipimer) fins que sigui un puré.
- Fon la mantega i deixa que agafi temperatura ambient
- Passa per la batedora els 4 ous, afegeix el sucre i segux fins que agafi un color blanquinós (2-4 minuts)
- Preescalfa el forn a 170ºC .
- Posa en un bol la farina, el llevat i la canyella. Barreja. Afegeix la mantega fosa, el puré de carbassa i els ous amb el sucre. Barreja-ho tot
- Emmantega i enfarina un motllo, Afegeix la barreja i posa-ho al forn a 170 ºC durant 50 minuts, estarà fet quan el punxis amb un ganivet i surti net.
- Quan estigui fred, el pots decorar amb sucre llustre o amb canyella en pols
- Consell: no et passis amb el llevat. Aquest pa de pessic és molt líquid i si en poses massa pujarà massa ràpid sense que hagi cuallat.
I per les llavors, pipes al forn! Només cal separar-les, posar-les al forn, afegir-hi sal per sobre i esperar a què es torrin!
pipes de carbassa |
No hay comentarios:
Publicar un comentario