lunes, 13 de febrero de 2012

cors (o no) de xocolata i arròs inflat

Aquest bloc em serveix entre d'altres coses per deixar receptes i manualitats que m'agraden i que penso que faré un dia o altre... i com que si no me l'apunto pot ser que no les torni a trobar, la pujo al bloc i el vaig consultant quan em poso a la cuina o a pensar què faré amb els meus fills una tarda...
Ara us deixo una d'aquestes coses, una mena de galetes, que no són exactament galetes, del bloc Magdalenas de chocolate, un d'aquests blocs que trobes refenciat i que quan hi entres, se't passa el temps mirant les receptes que hi ha.
Són unes pastes molt fàcils i ràpides de fer, perfectes pel poc temps que tenim tots i per fer amb els nens.
L'arròs inflat que porta la recepta són els cereals que tenim des de fa una temporada per esmorzar i com no, ja no tenen gaire èxit, però seguint el principi de aqui-no-es-tira-res, amb aquesta recepta li trobarem una altra utilitat que ficar-los en un bol de llet.

Us copio la recepta



Ingredientes:

-200gr chocolate negro
-100gr arroz inflado
-50gr mantequilla

Preparación:
Fundimos el chocolate junto con la mantequilla en un bol en el microondas a intervalos de 20 segundos, removiendo entre cada intervalo para que no se nos queme, una vez fundido le añadimos los cereales. Removemos bien y ponemos una cucharada de la mezcla en un molde de magdalenas con forma de corazón.

Con una cuchara vamos amoldando bien los cereales a la forma del molde. Repetimos con los moldes restantes. Dejamos que enfríen y endurezcan un par de horas. Desmoldamos y listos para comer. Aguantan una semana guardados en un tarro de cristal o lata hermética.


Al final les hem fet... amb els motlles de silicona de les magdalenes rodones... que això de Sant Valentí no ho celebrem...



Un parell no les hem emplenat gaire i unes altres gairebé fins a la meitat... són unes galetes importants, millor fines que gruixudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario