domingo, 19 de febrero de 2012

una altra amb pasta de full, coca de recapte

Això de fer una empanada i que tothom et digui que ha quedat boníssima anima una barbaritat! I si vas com una àmina en pena amb un refredat de ca l'ample encara més.
Així que m'he posat a fer una altra recepta amb pasta de full, una adaptació de la coca de recapte, que no es fa exactament així però que m'ha servit per aprofitar les restes d'una escalivada que tenia a la nevera.
Una recepta de tot el procés, amb la masa de veritat, la teniu al web de Mercado Calabajío. I la història d'aquesta menja a la Wikipèdia

Ingredients:
  • una làmina de pasta de full
  • un tomàquet madur, tallat ben finet
  • ceba, pebrot vermell i esbergínia escalivats
  • anxoves
  • oli, sal i pebre
Preparació:
Encenem el forn
Un cop tenim tots els ingredients ben fins tallats (menys les anxoves), posem la làmina de pasta de full a sobre la placa del forn, sense treure-la del paper sulfuritzat.
Posem un raig d'oli, el tomàquet, la ceba, el pebrot, l'esbergínia i les anxoves.
Salpebrem
abans d'enfornar
Ho coem a 200 ºC uns quinze minuts.
Deixem refredar i ja està!

No hay comentarios:

Publicar un comentario