sábado, 2 de febrero de 2013

Una altra sopa (de verdures) d'hivern

Un cap de setmana ventós i fred dóna per quedar-se a casa i aprofitar per fer cuinetes...
Avui ha tocat reciclar un parell de carbassons que feia tres o quatre dies que estàven rondant per la nevera, esperant a acabar en una sopa.
 
Hi he afegit carabassa, porros, formatgets i una mica de suc de llimona... el resultat és un puré de verdures perfecte per sopar
 
Ingredients (per 4 persones)
  • dos carbassons, tallats grossos
  • un tall maco de carabassa, tallat gros
  • 1 porro, tallat gros
  • 2 formatgets (tipus "la vaca que rie")
  • un rajolí de nata de cuinar
  • sal, pebre, un rajolí de suc de llimona
  • oli
 
Preparació:
En una olla, es sofregeixen una mica totes les verdures. Salpebrem
Ofeguem amb aigua, just que cobreixi les verdures (no es passem, que després s'ha de passar pel túrmix i si hi ha massa aigua ens quedarà aigualit)
Deixem bullir un quart d'hora
Apaguem el foc i hi afegim els formatgets, la nata i el rajolí de suc de llimona
Passem pel túrmix i ja està.
 
 
 
 
Calenta o freda, aquesta sopa està boníssima!
Ara que... amb una mica de butifarra negra esparracada ja està espectacular...

2 comentarios:

  1. Doncs encantada de saludar-te, Mireia. T'he vist a receptes.cat. Ja tens una altra seguidora, que jo sóc molt aficionada a l'aprofitament i em sembla que el teu blog serà interessant! Petons

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Marina! Amb això d'aprofitar a vegades surten plats increïbles (encara que els desastres també!) Una abraçada!

    ResponderEliminar