domingo, 15 de septiembre de 2013

Croissants amb la pasta preparada del Lidl (un pastís d'aniversari diferent)

Abans de l'estiu, la Mònica Tarradellas en el seu blog "Galetes i més coses dolces", penjava un post sobre un preparat per fer croissants del Lidl. A mi se'n va quedar això de "preparat" i "pretallat" i llest per coure... ja que no els he fet mai a casa però per les receptes que he anat veient, si vols que surtin bons,bons, dónen feina (podeu mirar una recepta aquí).
Un succedani llavors seria comprar la massa feta i llesta de enfornar. Aquest estiu, en una de les compres setmanals per l'exèrcit de casa en vaig trobar al Lidl i com no, cap al carretó i a la nevera!.
Pensava que no passaria gaire temps sense provar-ho, però la llauna de massa de croissants s'ha quedat a la nevera gairebé un mes i no ha estat fins aquest matí quan he pensat que era un bon moment per fer-ne, ja que necessitava un pastís d'aniversari diferent; els meus fills no són gaire pastissers, així que una torre de croissants segur que els faria el fet (i per sort, he encertat!).

Així que amb l'ajut de dos pinxos de cuina, hem tallat, farcit (amb nocilla), enrotllat, decorat (amb sucre morè i spaghettis de xocolata) i pintat amb llet els triangles de massa,,, i tot plegat, enfornat 10 minuts a 200 graus.
Han quedat bons, la veritat,,, però no com aquells fullats que se't desfan a la boca (que jo sóc una experta en la cata de croissants, no us penseu)



Després n'hem fet un castell i l'anxeneta ha estat l'espelma... unes quantes xuxes al voltant i a demanar un desig... Qui ha dit que sempre cal un pastís per un aniversari? Felicitats carinyu!


3 comentarios:

  1. Tinc una entrada pendent de publicar de com jo faig els croissants, ben diferent a la manera de fer-ho vosaltres.
    I aquesta, una manera també ben diferent de fer un pastís!
    Felicitats a qui ha fet 9 anys!

    ResponderEliminar
  2. Apa quin pastís més original!! estic segura que ha agradat moltíssim!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies!... Marta, a veure si ens poses aquesta recepta que dius, si us plau!

    ResponderEliminar