sábado, 17 de mayo de 2014

Un pis per llogar i una gran artista!

Fa dos mesos que tinc el bloc oblidat... he estat mooooolt enfeinada arreglant i fent els tràmits per posar un pis per llogar a turistes.
M'ha anat de poc! L'Ajuntament de Barcelona va deixar de donar llicències dues setmanes després de tramitar la meva. Però ens n'hem sortit. El vam posar a la pàgina de Airbnb i sembla que comença a funcionar.
Com que ara em toca dir-ho a tothom,,, us deixo l'enllaç i ja sabeu, si coneixeu a algú que vulgui llogar un piset petit però amb tot el què li cal per sentir-se com a casa uns dies i al costat de la Sagrada Família, aquest és el seu pis!





A més, he tingut la gran sort que una amiga meva estupenda, la Teresa Herrero m'ha deixat els quadres per adornar-lo. Els quadres estan a la venda, i us asseguro que milloren molt i molt el pis. 




Són uns quadres tendres, que et fan somriure i et posen de bon humor. Amb traços simples i tons pastel hi trobareu textures i altres elements que semblen extrets del bagul de l'àvia o hi endevinarem pedaços de la cortina de la veïna.

A més, s'ha aliat amb la Noia de l'Àtic per crear bijuteria única a partir dels seus dibuixos. La col·lecció de Sant Jordi va ser un èxit i a uns preus realment assequibles. Hi ha arrecades, anells, penjolls, de tot una mica!




I si teniu nens a casa us asseguro que els encantaran! Us deixo el link al seu web, per si en voleu mirar més (i si en compreu algun, encara millor!)


En fi, que ara que ja està tot una mica encarrilat, a veure si tinc temps de tornar a publicar receptes, en tinc unes quantes esperant veure la llum!


1 comentario: