domingo, 23 de octubre de 2011

uh! oh! no tinc por!

Ha arribat el dia! Una setmana de nervis, de preguntar cada mitja hora quan falta per la festa dels súpers i avui ja hi som!
Esmorzar i dinar de carmanyola... he intentat aprofitar coses de la nevera per endur-nos com a acompanyant dels entrepans (de pernil i de llonganissa).
Amb arròs bullit, he fabricat una amanida d'arròs amb el què hi havia:

  • pebrots del piquillo de llauna
  • ou dur
  • tonyina
  • restes de pollastre al forn d'ahir a la nit
  • restes de patata al forn d'ahir a la nit
  • sal i pebre mòlt (o una mica de maionesa o salsa de soja)
Fàcil de fer, de transportar i de menjar, ja que entre l'ou dur i l'oli de la tonyina l'arròs no cau quan te'l menges assegut a les grades de l'estadi mentre fas malabarismes amb la carmanyola mentre sens la música de l'escenari a tot volum... ains!

amanida d'estiu amb restes de la nevera



Em sembla que faré una samarreta tipus "he sobreviscut a la festa dels súpers"

No hay comentarios:

Publicar un comentario