miércoles, 19 de octubre de 2011

Un tros de pollastre i un de butifarra a la brasa que acaben en una pizza

Avui dinar a casa (com gairebé sempre, no estan els temps per dinar fora molt sovint) i obro la nevera buscant el maridatge entre les sobres de la nevera.
1.- mig pot de farina preparada per fer base de pizza
2.- una carmanyola amb un tros de pollastre i un de butifarra a la brasa 
3.- un pot de pebrots del piquillo obert des de fa uns dies

Està clar que avui tocava un dels plats estrella de l'aprofitament: la pizza


He fet la masa i l'he deixada pujant tapada amb un drap. Les barreges de farina preparades van bé perquè no t'has de preocupar de les mesures ni si de tens tot el necessari per fer la masa, i surt molt millor que comprada feta.


Després de mitja hora, amb una ampolla buida l'he estirada i posada sobre la safata del forn. Una mica de tomàquet, la carn a trossets petits, uns quants xampinyons, el pebrot vermell, formatge ratllat (no era de pizza però també estava obert i ja ha anat bé), sal i espècies i 20 minuts al forn. Hem dinat dos adults i encara ens ha sobrat pel partit del Barça d'aquesta nit... un mes d'aquests serà d'investigació de pizzes i derivats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario