sábado, 27 de octubre de 2012

Bundt cake de carabassa tunejat

Avui amb el dia que fa i preparant les coses per Tots Sants hem comprat una carabassa, i del bloc Cuina per llaminers he agafat la idea per fer un Bundt Cake de carabassa per a un aniversari... com només enfornat quedava una mica soso, l'he recobert d'icing colorejat (una clara, mooolt sucre llustre i colorant alimentari) i amb topping de colors...

Ara mateix està en el procés d'assecat... veurem demà què en diuen!

 
 

Els ingredients són:

  • 300 g de farina
  • 4 g d'impulsor (tipus Royal)
  • 4 g de sal
  • 115 g de mantega a temperatura ambient
  • 215 g de sucre
  • 2 ous a temperatura ambient
  • 125 ml de llet sencera amb una cullerada de suc de llimona i deixada reposar 10 minuts
  • un pols de canyella
  • un pols de vainilla (jo no en tenia en pols, he afegit esència de vainilla)
  • 180 g de puré de carabassa (feta al vapor i passada pel túrmix)

  • Preparació:

    En un bol, es bat la mantega juntament amb el sucre. S'afegeixen els ous d'un en un, tot barrejant fins que quedin ben incorporats a la mescla. Afegim la farina (jo he fet servir la que ve preparada amb l'impulsor, de la marca Hacendado), la sal, la llet (que amb la llimona s'haurà tallat una mica), el puré de carabassa i les espècies.
    S'aboca la barreja dins el motlle prèviament untat.
    S'enforna a 180ºC (350ºF), dins el forn prèviament escalfat, durant uns 45-55 minuts fins que sigui ben cuit (i l'escuradents surti net).
     
     
    Mentre refreda, fem l'icing, amb una clara d'ou muntada, un rajolí de llimona i hi afegim sucre llustre fins que quedi com una merenga. Abans d'acabar, afegim els colorants per arribar al color que volem i ja el podem folrar. Ho decorem amb toppings per fer-lo més festiu!

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario