sábado, 27 de octubre de 2012

Pa de carabassa... seguim amb el tema

Aqui va la segona recepta d'avui amb la carabassa com a ingredient estrella... la recepta és del blog Canela y chocolate, i és de llarg el pa que més m'ha pujat... quan he anat a veure com havia quedat ualaaaaaaaaaaaaaa!!!!


Us copio la recepta del bloc de Canela y chocolate
Ingredientes:

* 250 grs. de calabaza cocida al vapor
* una cucharada sopera de aceite de oliva
* 40 grs. de azúcar (yo puse integral)- jo no, que no en tenia
* 25 grs. de levadura de panadero fresca
* ½ kg. de harina blanca (T 65 - harina blanca de agricultura ecológica, para panes especiales )* 10 cl. de agua tibia
* ½ cucharadita de las de café de sal fina
* 1 yema de huevo


He fet alguns canvis, el sucre blanc en el lloc d'integral, la farina, de força (que a hores d'ara encara no sé si és el mateix) i el llevat sec en el lloc de fresc... per fer la conversió, he trobat per internet (no recordo on), que el llevat sec ha de ser el 33% del fresc, o sigui els 25 grs de llevat fresc d'aquesta recepta es converteixen en 8,25 grs de sec... i ja veieu els resultats!


Com que jo el pa l'he fet a la panificadora, he afegit els ingredients líquids primer (aigua, oli i l'ou) i després la farina, el sucre, la sal i el llevat (important que no es toquin, un a cada punta de la panificadora) i per últim, el puré de carabassa. Programa 1 (normal), per un pa d'1 Kg i torrat mitjà.
 
 

No ens hem pogut resistir i l'hem provat que encara no estava fred del tot.... boníssim!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario