miércoles, 30 de enero de 2013

Sopa d'hivern mmmmmm...

A casa som súper súper de cullera... i de tant en tant s'intenta fer una sopa diferent, a veure si és del grat de la clientela i passa a ser part del nostre menú.
És el cas d'aquesta sopa, que, de fet, és un plat únic si li afegim les pilotes de carn i un ou.
Llesta en vint minuts i perfecte per a l'hivern


Un altre avantatge és que aquestes sopes són com les pizzes, hi pots posar de tot, i així aprofites les coses que es van quedant per la nevera i s'evita haver de llençar res.... en aquesta ocasió jo he aprofitat mig pebrot vermell, una ració de fideus xinesos, una pastanaga i uns quants cigrons bullits...
La base d'aquesta sopa és verdura i la pasta, i després els afegitons del dia
 
Ingredients (per 4 persones):
  • mig pebrot verd tallat a daus
  • mig pebrot vermell tallat a daus
  • mig carbassó  tallat a daus
  • un porro tallat petit
  • una pastanaga tallada a daus
  • un parell de cullerades de cigrons cuits
  • una mica de pasta (en aquest cas fideus, però pot ser qualsevol que tingueu per casa)
  • un ou
  • oli, sal i pebre blanc
  • vint mini mandonguilles (també podeu agafar una hamburguesa i fer-ne pilotetes)
 
 
 
 
Elaboració:
  1. Es sofregeix tota la verdura uns cinc minuts. Salprebrem
  2. Afegim aigua fins a cobrir la verdura i deixem bullir deu minuts.
  3. Afegim les mini mandonguilles i deixem cinc minuts més; si la pasta que tenim no és cuita, l'afegim també (en aquest cas, haurem d'afegir més aigua en el punt 2)
  4. Afegim els cigrons cuits, la pasta (en el cas que ja la tinguem cuita)
  5. Afegim l'ou batut, remenem i apaguem el foc, que s'acabi de cuallar l'ou
Bon profit!

2 comentarios:

  1. Hola Mireia,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar