sábado, 23 de febrero de 2013

El púding dels dissabtes fet al microones

Un dissabte com avui, amb el fred que fa és un bon dia per fer cuina. També és un dia que acostumo a fer algúna cosa dolça. I avui, després del pastís d'aniversari, tenia els retalls de muntar-lo més algún tros de pa dur, un parell de galetes estovades... en fi, tot l'adequat per preparar un púding.
 
Així que aquest matí he deixat en un bol els retalls del pa de pessic (que portava perles de xocolata), el pa dur i les galetes estovant-se amb la llet.. una estona després, amb una cullera ho he esmicolat tot, he afegit dos ous batuts, sucre (al gust), 50 grs. de coco ratllat i un parell de cullerades de sopa d'aroma de vainilla (el secret perquè qualsevol púding d'aprofitament quedi bo).
 
 
 
No importa que el pa estigui més dur que un totxo o que el pa de pessic sigui un arma letal... més aviat o més tard la llet farà el seu efecte.
 
 
 
La barreja  l'he posada en un bol de vidre o on hi havia un bon raig de caramel líquid (l'altre secret del púding) deu minuts al microones i ja està! Decorem amb alguna cosa (aquest cop una cirera confitada) i a menjar!
 
Si voleu d'altres receptes de púdings boníssims, aquí i aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario