lunes, 25 de febrero de 2013

Macarrons mar i muntanya

Avui dilluns toca reciclar les sobres de la nevera... una hamburguesa, un filet de tonyina i mig pot de tomàquet fregit...
No sé com ho fa el cervell però mentre buidava la rentadora he pensat... si es pot fer arròs mar i muntanya, també es podrà fer uns macarrons mar i muntanya, no?
 
Ingredients pel sofregit
  • dos alls picats ben petits
  • una ceba ratllada (que si no, hi ha qui es queixa de trobar-se la ceba al sofregit)
  • una hamburguesa
  • un filet de tonyina
  • sal, pebre
  • tomàquet fregit
 
Daurem l'all i la ceba, afegim l'hamburguesa i la fregim bé, incorporem la tonyina, que quedi feta i per últim la salsa de tomàquet. Cinc minuts després salpebrem i ja tenim la salsa feta.
 
Mentrestant, he bullit els macarrons amb força aigua i un parell de cullerades de sal, i un cop escorreguts, els he barrejat amb la salsa.
 
 
 
Quan sigui l'hora de dinar, hi afegirem el formatge ratllat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario