lunes, 12 de agosto de 2013

Com donar una segona oportunitat a una cadira trencada

A casa tenim de tot guardat, entre d'altres coses, unes cadires cordades amb ràfia trencades, que fa mil anys que esperen la seva oportunitat. 



Ahir va ser el dia. Una veïna, molt manetes, les va veure, atrotinades i va comentar que les podia arreglar amb... corbates! Unes corbates de l'any de la picó que guardava per a utilitzar-les precisament en arreglar una cadira... ho havia vist en un web argentí feia temps... així que amb la nostra cadira foradada i les seves corbates "vintage", en deu minuts, hem donat una segona oportunitat a la cadira

Realment ha estat un treball molt senzill i ràpid. Només ha calgut treure tota la ràfia i lligar les corbates trenant-les... us en deixo unes fotos perquè en veieu el procés


Primer, les tires d'un costat, fent-ne un nus a un dels extrems. Després les de l'altre costat, anant-les trenant i estirant perquè quedin tibades.


Després, algú amb força que tibi ben bé de les corbates trenades i li faci un parell de nusos.


Com veieu, hem deixat penjant els extrems de la corbata, li fan un faldó que no queda gens malament. I és resistent, ja que els nens l'han provada i aguanta!

Bon estiu!

2 comentarios: