martes, 3 de diciembre de 2013

Calendari d'Advent 2013

Per variar, el temps se'm tira a sobre i no hi ha manera de fer les coses a temps.
Fa un parell d'anys vam començar a fer el calendari d'Advent a casa, i clar, com que cada dia hi ha una petita sorpresa, els meus fills me'l reclamen.

Aquest any, el volia fer més econòmic que mai, i amb materials reciclats. Vaig veure molts models que s'ajustaven a les meves pretensions per internet,,, però al final va guanyar aquest, fet amb tubs de paper de wc. i només calia imprimir, retallar i enganxar els cossos dels pares noels. 


N'hi ha molts de molt macos per la xarxa, però no tants a on hi càpiguen regalets per a dos nens. I en aquest hi puc posar dues piruletes o un paper amb l'activitat sorpresa del dia.

He enganxat fil de color verd amb dues xinxetes al marc d'una porta (a on no hi ha porta), i els pares noëls estan penjats amb unes pinces que vaig trobar baratíssimes a una tenda de tot a un euro i que també representen al Pare Noël.

I com que pel dia 1 no arribo, he decidit que el començarem el dia 6 (no sense unes quantes ganyotes i perquès de la clientela)... en fi, que si no teniu temps, ni masses diners i voleu una cosa original i a on hi càpiguen regalets per a dos, aquest és el vostre calendari d'advent!


Menys d'un mes per Nadal!

6 comentarios:

  1. Quina bona idea!! Jo vaig comprar el típic i tòpic el passat cap de setmana i ara veus tenim una idea més bona! Felicitats, mireia, m'encanta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Marina, la veritat és que és el calendari ideal per mares estressades però-que-volen-ser guais! :))

      Eliminar
  2. Una idea preciosa per un calendari d'advent i, a més, reciclant material. Jo també en vaig fer un, aquest també amb robes que tenia per casa. Quina il·lusió els fa als petits, veritat? Val la pena la feina. Petons des del mançanes i no pomes.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/12/galetes-de-nadal-calendari-dadvent-i.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Caram, el teu ja és de nivell Chus, i a més comestible! L'he anat a veure i m'ha encantat....

      Eliminar