sábado, 28 de septiembre de 2013

8 manualitats per Halloween (versió 2013)

Ja hi sóm altre cop! Un mes per una festa divertida, importada i que a casa hem barrejat amb la castanyada.
Aprofitem aquesta festa per disfressar-nos terroríficament, adornar la casa i fer algun menjar (normalment un pastís) amb temàtica Halloween.

Aquest any, les propostes són les següents:

1.- Unes postres senzilles i divertides. Ja tindrem bones mandarines i amb unes gotes de xocolata per fondre i una mica d'api per tenir fantasmens i carabasses!


2.- Una garlanda de rat penats, amb les plantilles per imprimir. Hi afegim uns ulls per enganxar, una mica de corda i a penjar per tota la casa


3.- Un fons de Halloween per a inspirar el nostre propi: cartolina taronja, retoladors negres i a pintar


4.- Penjar aquests fantasmes de tela i pintats amb retolador negre pels arbres del voltant, al balcó o amb una xinxeta del sostre. Fàcils de fer i econòmics (i pel farciment, segurament la bossa de mitjons desaparellats que volta per casa)


5.- Una samarreta- crani que es pot fer amb els nens perfectament: una samarreta vella, un retolador i tisores!



6.- Fa dos anys que faig un pa de pessic de carabassa que té molt d'èxit, però aquest any voldria provar una cosa nova... així que potser provaré de fer uns donuts de carabassa, sense el frosting però!



7.- Teranyines fetes amb bosses negres d'escombreries.. més barat impossible!



8.- Bols per a fer servir com a espelmes (si són petits) o per posar les llaminadures que ens vindran a buscar tots els veïns (un de gran). Moooolt fàcil i barat... crec que jo ho faré amb foam negre.


Així que aquest any, amb una mica de previsió farem un gran Halloween!

2 comentarios:

  1. La teranyina amb bosses de deixalles, les mandarines-carbassa i els donuts de carbassa m'han robat el cor!!! Artista!!!

    ResponderEliminar