viernes, 27 de diciembre de 2013

cuina de reciclatge - espinacs. mongetes blanques, bacó i un toc oriental

Després de menjar per dotze en cada àpat, anem tornant a la vida normal. I coses que s'han anat quedant a la nevera esperen una nova oportunitat abans no caduquin.
Avui ha tocat el torn a uns espinacs i una mica de mongetes blanques. Per fer-ho més maco a la vista i al gust, he sofregit primer all picat i uns daus de bacó del caldo de Nadal... i he afegit els espinacs i les mongetes blanques... la curiositat és que al final de tot, he afegit un bon raig de salsa teriyaki. Pels qui no la coneixeu és una salsa feta de mirin (vi d'arròs), sucre, sake i salsa de soja (si la voleu fer casolana, us deixo un enllaç). 
Li dóna un toc diferent, i així vaig acostumant als meus nens a d'altres sabors. 

Bon profit!

1 comentario:

  1. Amb cuines d'aprofitament així, que vagin sobrant coses!!! Petons!

    ResponderEliminar